Landbouwmechanisatie - Trioliet, Oldenzaal

machinefabriekwesterhofdenekamp_2

De drie broers Liet startten in 1950 in Oldenzaal hun familiebedrijf Trioliet. Anno 2015 is Trioliet uitgegroeid tot een indrukwekkende multinational, die haar producten (veevoermachines) afzet over de hele wereld. Cottus, als grootste leverancier van technisch personeel, ondersteunt Trioliet in het behalen van haar doelstellingen.

De medewerkers van Cottus werken integraal mee met de eigen medewerkers van Trioliet. Hun werkzaamheden bestaan uit de allround montage van onder meer automatische voederbakken, voermengers, laadstations en uitkuil/doseermachines. Elke monteur is van A tot Z verantwoordelijk voor de opbouw van deze machines. 80% van de producten zijn op maat voor de klant gemaakt, wat voor veel afwisseling in het werk zorgt. Voor Trioliet is het belangrijk dat hun monteurs mechanisch uitstekend onderlegd zijn met bij voorkeur gedegen kennis van hydrauliek en elektrotechniek.

De dagelijkse werkzaamheden zijn het monteren en assembleren van mechanische delen van machines en het aansluiten van de elektrobekabelingen op die machines. Ook het assembleren van hydraulische en pneumatische componenten en het testen en afwerken van de machines - en daar waar nodig beschadigde lak wegwerken - hoort erbij. Omdat geen enkele machine hetzelfde is, is het belangrijk is dat er volgens een tekening wordt gewerkt. 

 

machinefabriekwesterhofdenekamp_3