Prijsgarantie

Cottus Vakschool staat voor bekwaam, betrokken en persoonlijk modulair onderwijs. Cottus Vakschool is toegankelijk voor iedereen die gedegen technisch onderwijs en/of technische trainingen zoekt. Ons succes komt onder andere door onze regionale,

laagsteprijsgarantie op lasopleidingen!

Elke regio waar een Cottus Vakschool is gevestigd, garanderen wij het scherpste tarief van de regio van onze lasopleidingen. Kijk hiervoor op onze pagina over de lasopleidingen.

Waar de meeste aanbieders een opleiding aanbieden in minder opleidingsdagen dan het NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek) adviseert, houdt Cottus Vakschool zich wel aan het advies. Bij Cottus gaan we voor een diploma en niet voor een minimum aantal opleidingsdagen. Dus een simpele rekensom laat u zien dat u per dag goedkoper uit bent bij Cottus Vakschool dan bij een vergelijkbare aanbieder.
 

Stap voor stap word je door onze ervaren en gekwalificeerde docenten begeleid door het opleidingsprogramma. Daarom starten we altijd eerst met een uitgebreid intakegesprek waarin we samen met de kandidaat gaan kijken waar zijn ervaring is op het gebied van lassen. Daarna voeren we een lastest uit om praktisch goed te kunnen beoordelen welke competenties de kandidaat reeds beheerst. Na deze test wordt er een opleidingsadvies afgegeven over het NIL-instroomniveau. 

Bij Cottus Vakschool zijn we er op gefocust om onze cursisten te begeleiden naar het diploma. Op deze manier garanderen we dat de lasopleiding exact aansluit bij de behoefte van de kandidaat en de opleiding dus ook niet langer duurt dan noodzakelijk.