Technisch personeel gezocht

De juiste match maken tussen technisch personeel en technische opdrachtgevers, dát is waar onze expertise ligt. Wij hebben jarenlange ervaring in het werven, selecteren, opleiden en begeleiden van technisch personeel bij hoogwaardige opdrachtgevers.

Technisch personeel gezocht voor uitdagende projecten

Een tekort aan technisch personeel, dat horen we tegenwoordig steeds vaker voorbij komen in het nieuws. En dat terwijl de techniek zo'n veelomvattend, breed en boeiend werkveld is! Bij Cottus weten we alles van techniek. Wij werken dagelijks aan de planning van prachtige technische projecten voor interessante en toonaangevende opdrachtgevers in het hele land. Voor deze uitdagende projecten zoeken wij doorlopend gemotiveerd technisch personeel!

Bekijk al onze technische vacatures

 

Expert in het opleiden van technisch personeel
Bij Cottus kijken we niet alleen naar wat jij kunt, maar vooral ook naar wat wij je kunnen leren! Ons team van goed opgeleide en gekwalificeerde technische mensen hebben hun sporen verdiend in de praktijk. Zij weten precies wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden en hoe wij jou het beste tot je recht kunnen laten komen!

Bij Cottus maken we gebruik van onze eigen Vakschool om ons reeds gedetacheerde technisch personeel en toekomstig technisch personeel op te leiden en bij te scholen op het gebied van onder andere lassen en veiligheid. Lees meer over de vakschool

We maken gebruik van verschillende soft- en hardskillstesten om een compleet beeld van je te krijgen. Met hardskilltesten beoordelen we stap voor stap jouw werkverleden doormiddel van theoretische en praktische assessments en brengen we in kaart over welke technische capaciteiten jij momenteel beschikt.

De softskillteskten bestaan bijvoorbeeld uit een persoonlijkheids en competentietest. Deze competentietest kun jij alvast online maken. Ontdek waar jouw sterke punten en aandachtspunten liggen. Ook kun je jouw score vergelijken met de "Cottus Norm". dit is de norm die wij hebben vastgesteld naar aanleiding van de testresultaten van onze beste medewerkers voor verschillende functieprofielen.

Heb jij het Cottus DNA?
Wanneer jij een Cottus DNA profiel aanmaakt kun je aangeven wat je zoekt en wat jij ons kan bieden. Naar aanleiding van deze informatie gaan wij kritisch kijken of we een passende vacature voor je hebben en nemen we uiteraard direct contact met je op.

Maak nu een Cottus DNA profiel aan